Használt Audi A5

Dísztárcsa, autóalkatrész

Dísztárcsa, autóalkatrész

Szeretne többet kihozni az IPhone-jából? Olvassa el ezeket a tippeket

2022. augusztus 08. - Viktor alkatrészek

Szeretne többet kihozni az IPhone-jából? Olvassa el ezeket a tippeket

 

Most, hogy csak az első iPhone tulajdonosa, valószínűleg azon tűnődik, hogy mi a fene az az alkalmazás. Minden nap bombáznak minket ezekkel az üzenetekkel, amelyek azt mondják, hogy töltse le ezt az alkalmazást és azt az alkalmazást. De mi is pontosan az az iPhone app? Az alábbi cikk néhány nagyszerű tippet és információt kínál, amelyek elmagyarázzák önnek, hogyan hozhatja ki a legtöbbet egy iPhone alkalmazásból.

 

Ha eláztatta az iPhone-ját, tartózkodjon a bekapcsolástól. Törölközővel szárítsa meg, majd tegye egy lezárt, száraz, fehér rizst tartalmazó műanyag zacskóba. Hagyja állni egy éjszakán át. Ha másnap reggelre száraz, kapcsolja be, és lehet, hogy újra működni fog.

 

Nemcsak az iPhone hangerőgombjaival készíthet fényképeket, hanem az iPhone fülhallgatójának gombjaival is. Tartsa stabilan a kezét, miközben a témára fókuszál, és nyomja meg a kábelen lévő gombot, amikor készen áll. Ilyenkor a telefon nem rázkódik, és a fotók jól fognak kinézni.

 

Bármelyik gyakran látogatott webhelyet átalakíthatja alkalmazássá. Csak menjen fel az oldalra. Ha már a weboldalán van, csak nyomja meg a "Mehet" gombot. Itt megjelenik a választás, hogy a webhelyet ikonként hozzáadhatja a kezdőképernyőjéhez. A hozzáadás után egyszerűen nevezze át az alkalmazás létrehozásához.

 

Az iPhone személyre szabásának egyik módja, hogy megváltoztassa az iPhone előlapjának és főképernyőjének háttérképét. Választhat a meglévő háttérképek közül, amelyeket az Apple hoz létre, vagy választhat a kameratekercsből, ahol a mentett fotók közül választhat...

 

Kezd lemerülni az akkumulátora, és nincs a közelben töltő? Meghosszabbíthatja telefonja akkumulátorát a képernyő lehalkításával és a vezeték nélküli jelek kikapcsolásával. Ez magában foglalja a wifit, a GPS-t vagy a Bluetooth-t. Ezek mind sok akkumulátort fogyasztanak, és ha szükség esetén kikapcsolja őket, azzal megmentheti az akkumulátor élettartamát.

 

Ha nincs korlátlan szöveges üzenetküldési lehetőség a telefoncsomagjában, akkor vigyáznia kell, hogy mennyi üzenetet küld. Menjen a Beállítások és az Üzenet menüpontba, és engedélyezze a karakterszámlálást. Egy szöveges üzenet körülbelül 160 karaktere után az üzenet két szövegre válik szét. Ez segíthet elkerülni, hogy véletlenül több üzenetet küldjön.

 

Ha sokat használ bizonyos szavakat és kifejezéseket, amelyek beírása sok időt vesz igénybe, a legjobb, ha gyorsbillentyűket ad hozzá. Ezt a telefon beállításai között teheti meg. Például a "SYL" használható a "később találkozunk" kifejezésre. Ha ezt a három betűt írja be, a telefon a teljes mondat begépelését fogja kérni.

 

Válasszon egyéni csengőhangot, ha IPhone-ja van. Ne akarjon unalmas lenni, és egy szabványos csengőhangot használni. Használjon egy szeretett dallamot, vagy esetleg csak egy olyan hangot, ami tetszik Önnek. Ez biztosan felkelti az ön és mások figyelmét.

 

Amikor karaktereket gépelő az iPhone-on, az egyik dolog, amivel tisztában kell lennid, hogy a karaktergomb lenyomva tartásával alternatív karakterekre válthat. Ez nagyon hasznos, ha ékezetet próbál hozzáadni egy karakterhez, vagy ha más nyelven szeretne szöveget küldeni.

 

Most, miután a fenti cikket elolvasta, biztos lehet benne, hogy pontosan tudja, miről beszélnek az emberek, amikor azt mondják, hogy iPhone app. Az alkalmazások meglehetősen egyszerű kis programok, és sokkal jobbá tehetik az iPhone-élményt. Vegye, amit itt tanult, és használja, hogy szerezzen magának néhány nagyszerű alkalmazást, amelyek segítenek egyszerűen az iPhone használatában.

szoba ajtó, régi 3 szárnyú ablak mérete, ablak 120x150, 120x150 ablak, ablakcsere ár, bejárati ajtó kétszárnyú, panel erkélyfal, műanyag nyílászáró, panel ablak

 

1. szoba ajtó

2. régi 3 szárnyú ablak mérete

3. ablak 120x150

4. 120x150 ablak

5. ablakcsere ár

6. bejárati ajtó kétszárnyú

7. panel erkélyfal

8. műanyag nyílászáró

9. panel ablak

 szoba ajtó, régi 3 szárnyú ablak mérete, ablak 120x150, 120x150 ablak, ablakcsere ár, bejárati ajtó kétszárnyú, panel erkélyfal, műanyag nyílászáró, panel ablak

A bejegyzés trackback címe:

https://disztarcsak.blog.hu/api/trackback/id/tr6517903563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása