Használt Audi A5

Dísztárcsa, autóalkatrész

Dísztárcsa, autóalkatrész

A személyes fitneszt beillesztheti a napjába

2021. október 29. - Viktor alkatrészek

A személyes fitneszt beillesztheti a napjába

Számos oka lehet annak, hogy elindítsa vagy erősítse a fizikai fitneszprogramját, de a legnépszerűbbek közé tartozik a megjelenés javítása, az általános egészségi szint javítása, valamint az életminőség meghosszabbítása és javítása. Az ezekben a tippekben található információk segítségével kezdje meg új tervét.

Nyújtsa ki jobban a problémás területeket, mint azokat, amelyek már rugalmasak. Ez fellazítja őket, még ha először nem is. Ha szűken hagyja ezeket a területeket, az fájdalmat okozhat, különösen, ha gyakran gyakorol. Szánjon időt a feszes izmok nyújtására edzés előtt és után, és látni fogja, hogy meglazulnak.

Fontos megtalálni a személyes célpulzusszámot. Ez biztosítja, hogy elég magasra, de nem túl magasra emeli a pulzusszámát. Vedd le az életkorodat 220-ról, és ez a maximális pulzusszinted. Ha alacsony vagy közepes intenzitású gyakorlatokat végez, a pulzusszámnak a maximális pulzusszám 60-75 százalékán kell lennie. Ha nagy intenzitású gyakorlatokat végez, akkor a maximális pulzusszám 80-90 százalékán kell lennie.

Egy igazán jó módja annak, hogy fitt legyél, ha elkezded használni a szabad súlyokat az edzőteremben. Sok embert megfélemlítenek a szabad súlyok, és hajlamosak ragaszkodni a gépekhez. A szabad súlyok jobbak, mint a gépek, mert több izomrostot használnak fel. Csak győződjön meg arról, hogy tudja, hogyan kell megfelelően végrehajtani az emelést.

Készítsen fitnesznaplót, amely felsorolja a nap folyamán elvégzett gyakorlatokat. Az adatok rögzítésével biztosítja, hogy a lehető legnagyobb mértékben nyomkodja azokat. Vásároljon lépésszámlálót, amellyel nyomon követheti, hány lépést tesz meg naponta, és ezt is vegye fel a rekordjába. Az előrehaladás lejegyzése segít elérni az összes célt.

A nyújtások megtartásával dolgozzon azon, hogy izmait feszesen tartsa. 40 év alattiak esetében próbálja meg tartani a nyújtásokat körülbelül 30 másodpercig. 40 év felettiek esetében próbálja meg tartani őket körülbelül 60 másodpercig. Az időeltolódás oka, hogy az izmok elveszítik hajlékonyságukat, ahogy öregsz, és könnyebben megfeszülnek vagy megsérülhetnek, mint fiatalabb korban.

Egy nagyszerű fitnesztipp, hogy ügyeljen a megfelelő futócipőre. Nem bölcs dolog olyan cipőben futni, amelyet nem kifejezetten futáshoz terveztek, mert súlyosan megsérülhet. Könnyen kificamíthatja a bokáját. A jó futócipő megéri a pénzt.

Egy nagyszerű fitnesztipp, ha elkezdi a kitöréseket. A kitörések nagyszerű gyakorlatok a négyfejű izom és a combizmok felépítéséhez. Súlyos kitöréseket is végezhet úgy, hogy mindkét kezében egy-egy súlyzót tart. A kitörés minden bizonnyal olyan gyakorlat, ahol mély égési sérülést fogsz érezni.

Ha golfozás közben szeretné javítani a helyezést, egy nagyszerű tipp, hogy célozza meg a szüneteket. Próbálj meg duplázni ott, ahol szerinted a szünet lesz. Ez lehetővé teszi, hogy sokkal közelebb kerüljön a lövés pontosságához. Ha megszokja ezt, észrevehető különbséget fog látni az elhelyezésben.

Távolítsa el a fájdalomcsillapítót. Az edzés utáni fájdalomcsillapító tabletták bevétele egyébként is hatástalannak bizonyult, de ami még rosszabb, ezek megnövelhetik, így az izmok nehezebben tudják megtartani az imént megszerzett erőt. A fájdalomcsillapítóktól való távolmaradás jó ötlet mindenkinek, aki meg akarja tartani az izomtömeget.

Most, hogy azonosította a legfontosabb motivációt egy átfogó fitneszprogram elindításához vagy fokozásához, szánhat egy kis időt a leghatékonyabb megközelítés és készenléti terv megtervezésére és megjelenítésére. Használja ezeket a tippeket és trükköket, miközben erőlködik, hogy legyőzze az akadályokat, és elnyerje az utat a fizikai erőnlét felé.

A bejegyzés trackback címe:

https://disztarcsak.blog.hu/api/trackback/id/tr2316739596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása