Használt Audi A5

Dísztárcsa, autóalkatrész

Dísztárcsa, autóalkatrész

Tippek a gondolkodásmód megváltoztatásához!

2021. május 26. - Viktor alkatrészek

Tippek a gondolkodásmód megváltoztatásához!

 

Az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy elkezdjük a folyamatot, hogy megpróbáljuk jobbá tenni magunkat, akár személyes, akár karrier szinten, az, hogy, koncepció alapján állítjuk össze a céljainkat: S=specifikus, M=mérhető, A=megvalósítható, R=reális, T=időhöz kötött. Ha ezt a koncepciót és az ebben a cikkben ismertetett tippeket alkalmazza, máris elindulhat céljai eléréséhez.

A hibáztatás az esetek túlnyomó többségében időpocsékolás. A sikeres személyes fejlődési program része ennek a ténynek a megtanulása és a hibáztatásról való lemondás. Az új problémák leküzdésére összpontosítani sokkal produktívabb és érettebb, mint megpróbálni kitalálni, ki a hibás.

Egy nagyszerű önsegítő tipp, amely segíthet megfordítani az életét, hogy kezdjen el kommunikálni olyan emberekkel, akikben megbízik, és olyanokkal, akik támogatják Önt. Ha olyan emberek vannak ön körül, akik meghallgatják önt, és ott vannak önnek, az nagyszerű eszköz lehet a depresszióból való kimászáshoz.

Legyen hű önmagához, és legyen a lehető legjobb "önmaga". Legyen őszinte azzal kapcsolatban, hogy mire van szüksége ahhoz, hogy kiteljesedjen és boldog legyen, és utasítsa el azokat a dolgokat, amelyek nem hoznak igazi örömet az életébe. Legyen a legjobb "önmaga", aki tisztelettel, szeretettel és törődéssel bánik önmagával. Ha ez a változata még nem létezik, dolgozzon azon, hogy megtalálja és fejlessze.

Tanulja meg a "nem" kimondásának erejét, ha szükséges. Ez semmiképpen sem könnyű, de ez az egyetlen módja annak, hogy az életében a fontos dolgokra összpontosítson. Ha mindenre igent mond, az azzal a következménnyel járhat, hogy elveszítheti a képességét, hogy igent mondjon a legjobb dolgokra. Mondjon gyakrabban nemet, és vegye vissza az irányítást az időbeosztása és az élete felett.

Koncentráljon arra, hogy egyszerre csak egy napot vészeljen át. Néha a legelején, amikor megpróbálunk leszokni egy rossz szokásról vagy jobb viselkedést megvalósítani, még kisebb időbeli lépésekben kell gondolkodnunk. Nagyon kevés ember képes egyszerre nagy változásokat végrehajtani, és száz százalékban sikerrel járni.

Tegyük meg az első lépést. Függetlenül attól, hogy milyen célt tűztünk ki magunk elé, valahol mindannyiunknak el kell kezdenünk. Dobja ki azokat az üres kartondobozokat a tárolóhelyéről, és ezzel helyet szabadít fel, hogy elkezdhesse a többit rendszerezni. Adjon le egy kilót, és valószínűleg több is követi majd. A lényeg az, hogy egyszerűen csak kezdje el.

Ha a szokásosnál fogékonyabbnak találja magát a negatív gondolatokra és a kritikus megfigyelésekre a társasági körében. Lehet, hogy felfedezi, hogy a társai hozzájárulnak az erősen pesszimista és maró szemlélethez, és hogy hagyja, hogy ezek az emberek aktívan alakítsák a saját boldogtalanságát. Próbálja meg pozitív, gondoskodó emberekkel körülvenni magát, akik példamutatóan tudnak vezetni.

Javítson az életén - tanuljon meg hangszeren játszani! Egy hangszeren való játék csökkentheti a stressz-szintjét, segítheti a relaxációt, és még szórakoztathatja is magát és a környezetében lévőket! Az új dolgok megtanulása motivál, megmozgatja az agyát, és tanulmányok szerint a tanulás még a betegségek kivédésében is segíthet.

Gyakorolja a felelősségvállalást a tetteiért ahelyett, hogy egy konfliktusban azonnal a másik félre hárítaná a felelősséget. Ez arra kényszeríti, hogy saját magát tegye felelőssé a reakcióiért és válaszaiért. Ahelyett, hogy azt mondaná: "Annyira felbosszant, amikor ezt csinálja!", fontolja meg, hogy inkább ezt mondja: "Nagyon dühös leszek, amikor _______, mert úgy érzem, hogy ________." Ez a változat világosan megnevezi a konfliktus forrását és azt, hogy miért reagál.

Ahogyan a cikk elején említettük, a SMART koncepció (konkrét, mérhető, elérhető, megvalósítható, reális és időhöz kötött célok) alkalmazásával, valamint az ebben a cikkben található tippek és tanácsok segítségével hatékonyabb és eredményesebb lesz a céljai elérésében személyes és karrier szinten egyaránt.

down comforter, down pillows, best comforter, down comforter queen, pillow protector, down feathers, lang.com, tog rating, toddlers duvet, duck vs.goose

 

1. down comforter

2. down pillows

3. best comforter

4. down comforter queen

5. pillow protector

6. down feathers

7. lang.com

8. tog rating

9. toddlers duvet

10. duck vs.goose

down comforter, down pillows, best comforter, down comforter queen, pillow protector, down feathers, lang.com, tog rating, toddlers duvet, duck vs.goose

A bejegyzés trackback címe:

https://disztarcsak.blog.hu/api/trackback/id/tr9116572804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása