Használt Audi A5

Dísztárcsa, autóalkatrész

Dísztárcsa, autóalkatrész

Webdizájn megkönnyíti ezeket a tippeket

2019. szeptember 17. - Viktor alkatrészek

Webdizájn megkönnyíti ezeket a tippeket

 

A tökéletes weboldal létrehozásához költséges tervezőszoftvert és jól testreszabott sablonokat kell használni? Talán. Vagy megtanulhatja, hogyan lehet sokat csinálni magával. Ha nincs ideje vagy energiája a webdizájn megismerésére, akkor valaki más által készített eszközt kell használnia. Ha alig várja, hogy megismerje a webdizájnot, akkor számos kellék nélkül létrehozhat saját kiváló webhelyet. Olvassa el tovább, és számos egyszerű, praktikus tippet talál a saját webhelyének létrehozásához.

Győződjön meg arról, hogy a szöveg és a háttér megfelelő kontrasztot mutat. Bizonyítékok azt mutatják, hogy a fekete háttérrel ellátott fehér szöveget a legtöbb ember számára a legkönnyebben elolvasni, de a többi szín akkor is jó, ha olvasható. Ne feledje azt is, hogy a látássérültek nem tudják elolvasni az Ön webhelyét, ha gyenge a kontraszt. A http://snook.ca/technical/colour_contrast/colour.html oldalon található eszközzel ellenőrizze, hogy webhelye megfelel-e a különböző kontraszt-előírásoknak.

Ügyeljen arra, hogy weboldalai ne legyenek túl hosszúak. Csak egy alkalom van arra, hogy első benyomást kelthessen, és ha a legfontosabb tartalom "a hajtás alatt van", lehet, hogy nem is olvassa el. Ha nagyon sok kapcsolódó tartalommal rendelkezik, amelynek együtt kell maradnia, akkor fontolja meg részekre bontását és az egyes szakaszokhoz mutató linkek hozzáadását.

Mielőtt közzétenné weboldalát, ellenőrizze alaposan, hogy nincs-e törött hivatkozás. A legrosszabb tapasztalat a látogató számára az, hogy csak a rettegett zsákutca linkre kattintva érdekel többet megtanulni. Ha nagyon kevés hivatkozás van, akkor manuálisan is ellenőrizheti azokat. Ha sok hivatkozás van, próbáljon meg használni egy olyan linket ellenőrző programot, amely gyorsan elvégzi az Ön munkáját.

Használjon ALT-címkéket, amikor csak lehetséges. Ezek a hasznos címkék leírják a képet a néző számára, segítve a látássérülteket, valamint azokat, akik képek nélkül szeretnének böngészni. Kiegészítő bónuszként néhány keresőmotor beilleszti ezeket a címkéket rangsorba, így ezek használatával fellendülhet.

Ügyeljen arra, hogy a kezdőlap ne legyen túl nehezen olvasható. A nyitóoldal megjelenése segít az embereknek meghatározni, szeretnének maradni az Ön webhelyén, vagy elhagyni azt. Mutassa be részletesen vállalkozását és annak működését, de tartson a lehető legkevesebb figyelmet és figyelmet.

Ha úgy gondolja, hogy webhelyére mobil eszközökkel lehet hozzáférni, akkor érdemes megkönnyíteni a terveket. A vaku, a túlzott képek és a bonyolult menük használata nem fogja egyértelműen lefordítani egy mobil platformot. Tartsa tiszta és egyszerű oldalt, vagy hozzon létre egy speciális mobil webhelyet a felhasználók számára.

Annak érdekében, hogy a látogatók könnyebben elolvashassák webhelyét, kontrasztos színekkel kell megterveznie. Ha kontrasztos színeket használ, akkor a szöveg kiemelkedik. Ha fekete szöveggel, fekete háttérrel rendelkezik, akkor nem fogja látni az információkat, de ha fehér háttérrel rendelkezik fekete szöveggel, akkor egyszerűen olvashatóvá válik.

A weboldal tervezése sok mítosz ellenére nem lehetetlen vagy túl bonyolult. Nem kell iskolába járnia, és valakinek az élete nem függ tőled. Ha hallgathat tanácsokat, elkészíthet egy csodálatos weboldalt.

A bejegyzés trackback címe:

https://disztarcsak.blog.hu/api/trackback/id/tr2815113692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása